PONOS VASI LOKEV

Pršutarna s’krasa

Pršutarna Lokev na Krasu, ki smo jo preimenovali v pršutarno Lokev s’krasa velja za najstarejšo pršutarno na slovenskem Krasu. 

Že stoletja so na tem skopo poraščenem svetu v neposredni bližini Lipice, kmetje v začetku novembra po tradicionalnih metodah  pripravljali kraške mesne specialitete.

Pršutarna s tradicijo

Ohranjamo tradicijo

V pršutarni Lokev na Krasu ohranjamo tradicijo v sodobnem ritmu življenja in z naravnimi načini predelave kraških mesnin. Skrbimo za ravnovesje med tradicijo, naravo in napredkom. Naše izkušnje in tradicija domačinov so prerasle v mojstrstvo pršutarstva.

Omogočati zdravo in kakovostno življenje s ponudbo pristnih naravnih proizvodov brez umetnih dodatkov je vizija, ki sledi domačim uporabnikom in ponese glas o naši tradiciji tudi preko meja.

Izdelki Pršutarne Lokev na Krasu so naravni, brez umetnih dodatkov in soljeni samo z morsko soljo Piranskih solin. Prepričajte se v poln okus in mamljiv vonj kraških dobrot Pršutarne Lokev na Krasu.

PRŠUTARNA S´KRASA

Trgovina

V trgovini vas čaka paleta naših prvovrstnih kraških dobrot za vse okuse, v različnih težah in oblikah pakiranja. Vabljeni!

Delovni čas:

  • Ponedeljek – Petek: 8.00 – 15.00
  • Sobota: 8.00 – 13.00
  • Nedelja in prazniki: ZAPRTO

PRŠUTARNA S' KRASA d.o.o.

O podjetju

Dolgi naziv:
PRŠUTARNA S’ KRASA, proizvodnja pršuta in suhomesnatih izdelkov d.o.o.